Despre noi

Despre noi

Chocodor s-a născut din dorința de a readuce pe piața Clujului gustul copilariei din rețetele ascunse în dulapul bunicii.

Chocodor reînvie acest gust, ducând produsele la un alt nivel de calitate prin împletirea rețetelor tradiționale cu ingrediente atent alese.

Ceea ce diferențiază produsele Chocodor de majoritatea dulciurilor de pe piață este faptul că acestea sunt făcute cu creme fierte, cu unt de calitate, frișcă naturală din smântână. Acest lucru face ca produsele Chocodor să aibă un gust aparte.

În ceea ce privește calitatea, nu facem compromisuri și încercăm să ne surprindem clienții cu un dulce gustos și natural.

Suntem o echipă tânără, plină de energie, dar mai ales plină de imaginație pentru a transpune ideile tale în torturi unice. Umplem evenimentele de culoare și gust, suntem creatori de colțuri cu bucurii pentru cei mici și pentru cei mari și marcăm momentele de neuitat din viața voastră cu cele mai bune torturi!

Clienții noștri sunt cei mai buni degustatori și datorită lor ne îmbunătățim mereu rețetele și încercăm să aducem ceva nou în meniu periodic, astfel să le aducem momente dulci cu gust, savoare și aromă.